Grilovaný pangasius s vysmážanou bazalkou fotorecept
Foto: tatranka
Ráz za čas prídu na stvol aj rybky.Tento krát padla voľba na grilovaného pangasia.Príprava netrvá dlho a mám na určitý čas pocit že som jedla Zobraziť celý popisRáz za čas prídu na stvol aj rybky.Tento krát padla voľba na grilovaného pangasia.Príprava netrvá dlho a mám na určitý čas pocit že som jedla niečo dietne.Som mäsková a preto aj tento obed je vlastne viac menej na spôsob chutného mäsa.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pangasia umyjem a vysuším.
-
2
Potom ho obalím v zmesy: múky,papriky,soli a korenia na ryby.
-
3
Nechám ho takto odstáť asi hodinku.
-
4
Pangasia ugrilujem na bazalkovom masle.Opis je na obrázku o vysmážanej bazalke.
-
5
Ugrilovaný pangásius.
-
6
Čerstvé lístky bazalky.Mrkvový a kapustový šalát s novou cibuľkou poliaty citrónovou šťavou a pár kvapkami olivového oleja.
-
7
Suché lístky bazalky vysmážam v horúcom masle do chrumkava.Tento výpek ide pod pangasia na gril a prevonia ho bazalkou.Je to ohromná chuť aj vôňa.
-
8
Potom ich odsajem trochu od tuku na servítke.Použijem ich na zdobenie.Ináč lístky chutia výborne.Ako jemné kroketky.
-
9
Zeleninový šalát.Náš osvedčený a asi aj ostane.Bojíme sa Španielskych uhoriek.
-
10
Prestreté.Dnes sme mali prvý krát nové zemiačky.
Diskusia k receptu